Techtogether Automotive Hungary & Ipar Napjai Verseny

Az idei évben ismét megrendezésre került Budapesten a Techtogether Automotive Hungary & Iapr Napjai mérnöki verseny, melyet a vírushelyzetre való tekintettel mind helyszíni, mind online formában tartották meg. A verseny helyszínét a HUNGEXPO Zrt. biztosította.
Amellett, hogy a Techtogether verseny egy komoly szakmai megmérettetés a csapatok számára, a verseny alkalmas kapcsolatépítésre a vállalatokkal és más csapatokkal is egyaránt.

Csapatunk a Tequa International Kft. feladatának megoldásával elnyerte a vállalat különdíját, mely egy 1500 € értékű képzés két fő számára. Az összesített helyezések közül a hetedik helyet sikerült megszereznünk.
Ezúton is szeretnénk gratulálni minden csapatnak a teljesítményükért és külön kiemelnénk győri partnercsapatunkat az Arrabona Racing Team-et, hogy több külödíj mellett sikerült elhozniuk az első helyezést.

Köszönjük a szervezőknek, a közreműködő vállalatoknak a rendezvény magas színvonalú és kihívásokkal teli kivitelezését, valamint a részvételi lehetőséget! Bízunk benne, hogy a jövőben is hasonló élményekben lesz részünk.

A versenyről és a kiállításról bővebben olvashatnak az alábbi linken.