SZEngine

Célunk a Formula Student versenysorozatra optimalizált motor fejlesztése, gyártása és biztosítása több csapat számára is. Továbbá az egyetem hallgatói számára gyakorlat orientált képzés biztosítása, amivel felvértezve hatalmas előnyre tehetnek szert a munka világában.

Roll Out 2019

Július 2-án megrendezésre került a 2019-es Roll Out eseményünk, melyen bemutathattuk a hatodik generációs motorunk továbbfejlesztett változatát, mely az EVO6+ nevet viseli.
Az idei évben a motor finomításával és optimalizálásával foglalkoztunk, a kisebb hibák kiküszöbölésére és a megbízhatóságra fektettük a hangsúlyt, mert immáron nem csak egy csapatnak nyújtunk erőforrást, hanem az Arrabona Racing Team mellett az újonnan alaktult BME Motortsportnak is.

Ez egy hatalmas fordulópont csapatunk életében, mivel 10 év alatt ez az első lehetőség két csapattal való együttműködésre.
A két versenycsapattal sikeresen kvalifikáltuk magunkat hat versenyre, köztük a
FS Netherlands-ra a BME Motorsporttal, a FS Germany-re az Arrabona Racing Team-el és a FS East és a FS Czech Republic-ra mind két csapattal a rajthoz állunk.
Köszönjük partnercsapainknak, hogy a versenyautóikban működő állapotban is megmutathattuk motorjainkat a nagyközönség előtt is.

Külön köszönjük minden egyes szponzorunknak a nagylelkű támogatásukat, és hogy velünk együtt ünnepelték meg új motorunk bemutatását!
Íme pár fotó, amely tükrözi az esemény hangulatát, további képekért pedig kattintsanak ide, ahol a rendezvény teljes fotósorozatát tekinthetik meg!