Huszka Alexandra

  • Mennyi ideig voltál a csapat tagja, melyik részleghez tartoztál?

4 évig voltam a menedzsment részleg tagja. 

  • Mik voltak a főbb feladataid?

Kezdetben rendezvényszervezéssel és rendezvényekre való jelentkezéssel foglalkoztam, de hamarosan bővült a feladatköröm. Ezek közé tartozott a csapat képviselése saját és egyéb rendezvények alatt, HR feladatkör, felvételi elbeszélgetések, információáramoltatás részlegen belül és részlegek között, és a szponzoráció. Továbbá a más cégekkel való kapcsolattartás, média-és reklámkezelés, leltározás és az eszközök állományba vételének kezelése. Végezetül pedig a menedzsment részleg vezetésében is részt vettem. 

  • Mire vagy a legbüszkébb a csapatban elért eredményeid közül?

Nem igazán arra vagyok büszke, hogy mire, hova jutottam a csapatban, hanem hogy maga a csapat hogyan szerepelt és működött az évek során. Mindig is a csapat volt az ami büszkévé tett, noha a tagok gyakran változtak. A legbüszkébb eredmenyeim is a velük közösen elértek, emiatt közülük sem igazán tudok csak egy dolgot kiemelni. 

  • Mi volt a legjobb élményed az itt töltött idő alatt?

Menedzsmentes létemre volt alkalmam motorszerelésben is részt venni, vezetni a tesztautót és a társcsapat egyik autóját is kipróbálhattam. 

  • Számodra miért volt értékes a csapatban eltöltött idő?

Sok tapasztalatot szereztem általa. Nem csak a menedzsment oldallal hanem a mechanikai oldallal is meg tudtam ismerkedni, melyek számomra szintén sokat jelentenek. Rengeteg élményt és barátot nyertem vele, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot.