SZEngine

Célunk a Formula Student versenysorozatra optimalizált motor fejlesztése, gyártása és biztosítása több csapat számára is. Továbbá az egyetem hallgatói számára gyakorlat orientált képzés biztosítása, amivel felvértezve hatalmas előnyre tehetnek szert a munka világában.

Együttműködési megállapodás 11 milliós ajándékkal

“Együttműködési megállapodást kötött a győri Széchenyi István Egyetem és a National Instruments (NI) Hungary Kft. Az évi 180 milliárd forintos árbevételű, mérésautomatizálással foglalkozó debreceni cég 11 millió forint értékű adománnyal lepett meg két győri formula studentes csapatot.

Szoftver, kamera és a kamera jelét feldolgozó egység – ezek voltak abban a csomagban, amit dr. Ábrahám László, az NI Hungary Zrt. ügyvezető igazgatója adott át a Széchenyi-egyetem formula studentes hallgatói csapatainak, a SZEngine-nek és az Arrabona Racing Teamnek. A két gárda képviselői, Györkös Szabolcs és Gudra Gábriel elmondták, hogy az ajándékot önvezető autó kifejlesztéséhez fogják használni. A programok és az eszközök az algoritmusok megalkotásához, az algoritmushoz szükséges jel biztosításához, valamint a belső égésű motor lehető leggyorsabb, legpontosabb gázadásához járulnak majd hozzá.”

A teljes cikk ide kattintva tekinthető meg.