SZEngine

Célunk a Formula Student versenysorozatra optimalizált motor fejlesztése, gyártása és biztosítása több csapat számára is. Továbbá az egyetem hallgatói számára gyakorlat orientált képzés biztosítása, amivel felvértezve hatalmas előnyre tehetnek szert a munka világában.

Cipősdoboz akció

Az egyetemi hallgatói csapatokkal közösen részt vettünk a baptista szeretetszolgálat Cipősdoboz akció – Baptista Szeretetszolgálat akció karácsonyi adománygyűjtő projektjében. Az akció során 6-12 éves hátrányos helyzetű gyerekeknek gyűjtöttünk ajándékokat, melyeket cipősdobozokba csomagoltunk. Az összegyűjtött cipősdobozokat a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntes hálózatán keresztül juttatja el a gyermekekhez, még az ünnepek előtt. A dobozok elsődleges „kikötői” gyermekotthonok, nagycsaládos szervezetek, kórházak, fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolák, egyesületek, alapítványok, civil szervezetek.

Az előkészületekről, az ajándékok csomagolásáról és egyéb részletekről az egyetemünk weboldalán olvashatsz ide kattintva.

Résztvevő csapatok:
SZEnergy Team
Szenavis Betonkenu
Arrabona Racing Team