SZEngine

Célunk a Formula Student versenysorozatra optimalizált motor fejlesztése, gyártása és biztosítása több csapat számára is. Továbbá az egyetem hallgatói számára gyakorlat orientált képzés biztosítása, amivel felvértezve hatalmas előnyre tehetnek szert a munka világában.

Bánfalvi Bence

Csatlakozás ideje: 2019.09.20.
Szak: Járműmérnök BSc
Részleg: Teszt

Bemutatkozás:
Először a csapattal 2019 februárjában az egyetemi nyílt napon találkoztam. Arról a napról élénkén megvan a kép, ahogy édesapám mondja nekem „Remélem egyszer te is ilyen piros pólóban leszel”. Utána 2019 őszén tanulmányaim megkezdése után egyből be is adtam a csapatba a jelentkezésem a még akkori teszt és fékpad részlegre. A részleg különválása óta azonban a teszt részlegen folytatom a munkám.
Munkám során belepillanthatok milyen egy versenymérnök munkája, azóta szereléseken, teszteken veszek részt. Továbbá belepillanthattam, hogyan is kell motorvezérlő programot írni. Remélem egyetemi tanulmányaim alatt továbbá is folytathatom a munkát.

Célok:
Számomra a legfontosabb a szakmai tudás és gyakorlat szerzése, amelyből itt rengetegben van részem és remélem, hogy ezeket a későbbiekben is hasznosítani tudom. Munkám során nagyon sok emberrel megismerkedhetek, amely a jövőben sosem árthat.