Varga Orsolya

Csatlakozás ideje: 2018.09.21.

Szak: Műszaki menedzser BSc

Részleg: Vezetőség – Egyesületi Elnök

Bemutatkozás:
Autósport kedvelő családban nőttem fel, mivel édesapám nagy Forma1 rajongó, így én is már elég korán belecsöppentem ennek a világnak a folyamatos figyelemmel követésébe. Az egyetemi tanulmányaimat Műszaki menedzser szakon folytatom, mivel itt a mérnöki tárgyak mellett nagy hangsúlyt kapnak a gazdasági tárgyak, amivel később akár az autóiparban is el lehet helyezkedni menedzserként.
2018 nyarán volt szerencsém megismerkedni a Formula Student világával, a magyarországi versenyen, a Formula Student East-en. Akkor még csak külsős emberként fotóztam az eseményen a SZEngine csapatnak, de ámulattal csodáltam az autókat, motorokat és a mindenre elszánt csapattagokat, akik a világ különféle tájáról jöttek. Ez hatalmas élmény volt számomra és már akkor tudtam, hogy az életem innentől kezdve 180°-os fordulatot fog venni. Ez így is történt, a leadott képeim után a csapat megkeresett és lehetőséget kínált a csapatban tevékenykedni. Akkor ott megváltozott minden, a sikeres felvételemet követően a Management részleget erősítettem. Az elején csak fotós tudásommal segítettem a csapatot, majd sorra jöttek a különböző kihívások és egyre több menedzsmentes feladatot láttam el. Főbb feladataim közé tartozott, a csapat online marketing része, a csapat arculatának tervezése és megjelenésének intézése, valamint HR-es feladatok kezelése, csapattagokkal való állandó kapcsolattartás, és a félévenkénti tagtoborzások lebonyolítása.
2019-ben a csapat egyesületének tagja lettem, majd ezt követően 2020-tól az Egyesületi Elnök szerepet töltöm be jelen napig. Ezen a területen már a csapat jogi és pénzügyi részéért vagyok felelős.

Célok:
Személyes céljaim a csapatban, hogy egy olyan projekt- és gyakorlatorientált tudást sajátítsak el, amivel a csapat munkáját segíthetem és amit majd a későbbiekben kamatoztatni tudok. Ilyen szintű tapasztalatot nem feltétlenül kaphat meg egy hallgató az egyetemi tanulmányai során. Számomra a csapatos tevékenység nem egy munka, hanem egy szinte már fanatikusan végezett hobbi, amit szívvel-lélekkel csinál az ember, kihívásokat keresve, melyeket a folyamatos maximumra törekvés jellemez.
Megtiszteltetés számomra és büszkeséggel tölt el, hogy a Formula Student világában egyedülálló motorfejlesztő csapat tagja lehetek.