Formula Student Netherlands 2019

Csapatunk történetében először vettünk részt a Formula Student hollandiai állomásán nem mással mint új partnerünkkel a BME Motorsporttal.

Együttműködésünknek és versenyszezonunknak ez volt az első állomása július elején. Miután sikeresen teljesítettük az ilyenkor kötelező gépátvételt, kezdetét vette a Business, a Cost és az Engineering Design versenyszámai, mely utóbbiban csapatunk képviselete is részt vett hajtáslánc oldalról. A bírák felfigyeltek az egyedi erőforrásunkra és fontos, hasznos visszajelzéseket kaptunk tőlük.
A gyorsulás teljesítése után egy felmerült mechanikai probléma miatt nem tudtuk teljesíteni az Autocross illetve az Endurance versenyszámokat.


Számos európai nagycsapattal versenyezhettünk együtt a Formula Student Netherlands versenyen, ahol végeredményben 17. helyezést értünk el a 28 elindult belsőégésű motorral versenyző csapat közül. A bírák és gépátvevők visszajelzéseivel, tanácsaival felszerelkezve, minden hibát kiküszübölve már a Formula Student East versenyen mérettetjük meg magunkat a BME Motorsporttal!

A teljes galéria itt tekinthető meg.