SZEngine

Célunk a Formula Student versenysorozatra optimalizált motor fejlesztése, gyártása és biztosítása több csapat számára is. Továbbá az egyetem hallgatói számára gyakorlat orientált képzés biztosítása, amivel felvértezve hatalmas előnyre tehetnek szert a munka világában.

Farkas Bálint

Csatlakozás ideje: 2021.10.11.
Szak: Gépészmérnök BSc
Részleg: Design

Bemutatkozás:
2021-ben elsőéves gépészmérnök hallgatóként csatlakoztam a csapat Design részlegére. A középiskolai tanulmányaim során volt szerencsém megismerkedni a Solid Edge, CAD szoftver használatával, amely felkeltette az érdeklődésem a számítógépes tervezés iránt. Ezen tapasztalatból kifolyólag egy remek lehetőséget nyújtott a SZEnginehez való csatlakozás, a képességeim továbbfejlesztése érdekében. Emellett mindig is vonzott az autó-motor sport világa és ki akartam próbálni, hogy milyen lehet csapatban dolgozni. 

Célok:
A fő célom, hogy értékes és hasznos elméleti, illetve gyakorlati tapasztalatot szerezzek, ami szorosan kapcsolódik az egyetemi tanulmányaimhoz. Emellett szeretném megtapasztalni, hogy milyen csapatban dolgozni, ahol kreatív, nem szokványos megoldásokat kell alkalmaznunk.