Csigó Péter

Csatlakozás ideje: 2019.04.10.
Szak: Járműmérnök BSc
Részleg: Fékpad

Bemutatkozás:
Első 2 évem a csapatban a teszt részleg tagjaként tölthettem, a 2020/2021-es őszi félév óta pedig a fékpad részlegnek nyújtok segítséget. Tesztesként főbb feladataim közé tartozott a motor belső szerkezetével kapcsolatos minden információ elsajátítása, ezek tovább fejlesztése, illetve motor összeszereléstől kezdve a próbajáratásokig mindennemű folyamat lebonyolítása és a felmerülő problémák kezelése. Idei évtől pedig a fékpadon a motor szereléséért, valamint karbantartásáért felelek.

Célok:
Egyéni céljaim a csapatban, hogy mind emberileg, mind szakmailag fejlődjek. Itt megtanulhatok csapatban dolgozni és tudni, illetve tudatni, hogy számíthatunk a társainkra. Óriási doppingot ad szakmai téren, hogy egy komplett motorral foglalkozhatok és örülök, hogy minden nap tudok tanulni valami újat. Ez a versenyszféra segít fejleszteni a szakmában elismert nyelvtudást is.
A csapaton belüli céljaim egytől egyig megegyeznek a vezetőség szavaival, miszerint egy világviszonylatban is elismert Formula Student motorfejlesztő csapat lehessünk.