Barla Szabó Dániel

  • Mennyi ideig voltál a csapat tagja, melyik részleghez tartoztál?

2018-2021 között voltam csapattag, a teszt majd később a fékpad részleg tagjaként tevékenykedtem, majd utolsó évemben a termodinamika részleg feladataiba is betekintést nyertem.

  • Mik voltak a főbb feladataid?

Tesztesként a motor teljes körű karbantartása és szerelése, autós tesztek lebonyolítása, adatelemzés. A fékpados csapattal a helység karbantartása és fejlesztése, majd újjáépítése volt azon idő alatt a feladatunk. Termodinamika részleget apróbb feladatokkal és a korábbi részlegekkel kapcsolódó projektekkel segítettem.

  • Mire vagy a legbüszkébb a csapatban elért eredményeid közül?

Talán a motor legapróbb alkatrészéhez volt közöm még tesztes koromban, mely a dekompresszor rugó volt. Ezt magam terveztettem, gyártattam és teszteltem. Az alkatrész megoldást nyújtott az akkori teszteken, versenyeken történt motorindítási problémáinkra, mely kritikus volt több versenyhelyzetben is.

  • Mi volt a legjobb élményed az itt töltött idő alatt?

Látni élőben, versenyen teljesíteni a motort és az autót.

  • Számodra miért volt értékes a csapatban eltöltött idő?

Rengeteg elméleti és gyakorlati tudást, tapasztalatot szereztem ez idő alatt. Ennek köszönhetően például szakdolgozatomban és diplomamunkámban még mélyebbre tudtam ásni a szimulációk világában, továbbfejlesztve és egyszerre kamatoztatva azt a tudást amit megszereztem. Karrieremben szintén segített és a mai napig sokat segít a csapat által megszerzett tudás és mentalitás.